Γεννήθηκα και ζω στην Θεσσαλονίκη.
Το Marketing ως γνωστικό και επαγγελματικό αντικείμενο ήρθε στην ζωή μου την δεκαετία του ’80, την εποχή που αντιμετωπιζόταν ως πλεύση σε άγνωστα νερά.
Για 20 περίπου χρόνια διάνυσα την επαγγελματική διαδρομή: διαφήμιση (Ήλιος Point, Point Zero|BBDO Group), Below the Line ενέργειες (συνιδιοκτήτρια, Access Direct), τμήματα Marketing & Επικοινωνίας (Goody’s, Roma Pizza, Cream Line|Chipita, Μακεδονική Εκδοτική Εκτυπωτική), σε θέσεις μέχρι και τις διευθυντικές.
Το 2005 μετοίκησα στην Ξάνθη όπου και έζησα για 12 χρόνια. Εκεί συμμετείχα στην δημιουργία ενός νέου brand κρασιών στα Άβδηρα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με την ανάπτυξη και την ανάδειξη τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων, ενώ παράλληλα ξεκίνησα την δραστηριότητα στην εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων.
Σήμερα, αξιοποιώντας την εργασιακή και εκπαιδευτική εμπειρία μου, εργάζομαι ως ανεξάρτητος σύμβουλος και εκπαιδεύτρια επιχειρηματικής ανάπτυξης, marketing & επικοινωνίας και σε συνεργασία με την εταιρεία Chef Stories συμμετέχω στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων ανάδειξης και προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας και των ελληνικών προϊόντων αγροδιατροφής.
Πιστεύω στην αποτελεσματικότητα της συλλογικής προσπάθειας. Με συνθετική και δημιουργική σκέψη και ισχυρό προσανατολισμό στην λύση, δεσμεύομαι σε στόχους και εμμένω στην σαφήνεια, την συνέπεια και το ήθος στα λόγια και στις πράξεις.
Σπουδές
- Marketing-Advertising, CAM Foundation
- Advanced Marketing, The City College of Management Studies
- Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επικοινωνία & Πολιτισμός, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σπουδές στην γαστρονομία
- WSET Σπουδές στο κρασί Level 3, WSPC
- Βασική Σχολή Κρεοπωλών, Sxolikreatos.gr
- Honey Sensory Analysis Course, Bee Sources