Blog

Για την ena

Για την ena

Ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο με θέμα την εξυπηρέτηση πελάτη, σχεδιάστηκε αποκλειστικά και πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Στο σεμινάριο συμμετείχαν τα στελέχη της “πρώτης γραμμής επικοινωνίας” και ήταν το εναρκτήριο του κύκλου εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης αποτελεί εξέλιξη της εταιρείας pbs Προτεραιότητα Business Services. Η pbs ιδρύθηκε το 2006 στην Ξάνθη από τον Σταύρο Αμοιρά, οικονομολόγο και τον Δημήτρη Μπαρδακίδη, γεωπόνο. Στη διάρκεια της εννιάχρονης παρουσίας της στην αγορά, παρείχε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της σε πλήθος εταιρειών και υποστήριξε την υλοποίηση περισσότερων από 800 αναπτυξιακών έργων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, μέσω των αντίστοιχων μελετών χρηματοδότησης που εκπόνησε.

To 2014 οι ιδρυτές της pbs εξελίσσουν το εταιρικό σχήμα και δημιουργούν την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης. Αποστολή της νέας εταιρείας παραμένει η συμβολή της στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην οποία δραστηριοποιείται.

Στόχος της εταιρείας Συμβούλων Ανάπτυξης ena είναι η παροχή μιας διευρυμένης γκάμας εξειδικευμένων υπηρεσιών, οι οποίες προσθέτουν αξία στα προϊόντα και στις υπηρεσίες των πελατών της. Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της και με βάση τον επιχειρηματικό κλάδο στον οποίο αυτοί δραστηριοποιούνται, η ena είναι οργανωμένη έτσι ώστε τα 23 έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη της να παρέχουν υπηρεσίες στους τομείς: α) των συμβουλευτικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις #ena consulting, β) της εκπόνησης μελετών και κατάρτισης προτάσεων χρηματοδότησης επιχειρήσεων #ena funding και γ) της εκπόνησης μελετών χρηματοδότησης αναπτυξιακών έργων του δημόσιου τομέα #ena public.

Στις νέες και δυναμικά αναπτυσσόμενες υπηρεσίες της εταιρείας συγκαταλέγονται η συμβουλευτική υποστήριξη και η εκπόνηση μελετών χρηματοδότησης επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα #ena agro και η εξυπηρέτηση της υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης των αγροτών #ena agro|ΟΣΔΕ. Η ena είναι από το 2014 πιστοποιημένος φορέας Α’ και επίσημη πύλη ΟΣΔΕ, με πλήρη δικαιώματα στη χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στα νέα γραφεία της εταιρείας, στο 3 χλμ. της εθνικής οδού Ξάνθης-Καβάλας, λειτουργούν ακόμη το #ena meeting point, ένας ανοικτός και φιλόξενος χώρος για χρήση από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής και το #ena local, χώρος προβολής, δοκιμής και ανάπτυξης αγροδιατροφικών και άλλων τοπικών προϊόντων.

Προετοιμάζονται για να λειτουργήσουν σύντομα το #ena lab και η #ena training. Πρόκειται για έναν χώρο και για ένα σύνολο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο την προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και την υποστήριξη του τοπικού, του νεανικού και του κοινωνικού επιχειρείν στην περιοχή.

Πεποίθηση της ena είναι ότι καθοριστικός παράγοντας στην επίτευξη των στόχων της είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Και σε αυτό επενδύει. Με τη συνεχή καθοδήγηση και εκπαίδευσή του στην απόκτηση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και στην υιοθέτηση καλών επαγγελματικών πρακτικών.

Χαρακτηριστικό για την εταιρική κουλτούρα της ena είναι το γεγονός ότι το στελεχιακό δυναμικό της αυτοπροσδιορίζεται ως #ena team!

Και συνεχίζουμε…

Είναι δέσμευση της ena ena receptionη άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επικοινωνία με την εταιρεία: Τηλ. 25410 83370, e-mail: info@enateam.gr

 

 

 

 

 

 

#enaagro-osde

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της εταιρείας, οι αγρότες έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις ετήσιες δηλώσεις τους εύκολα και χωρίς ταλαιπωρία. Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης είναι από το 2014 πιστοποιημένος φορέας Α’ και επίσημη πύλη ΟΣΔΕ.

Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί και ένα επιπλέον εποχιακό σημείο εξυπηρέτησης της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ, στο Σέλερο του Ν. Ξάνθης.

 

 

Στα ena officeνέα γραφεία της εταιρείας ena εξυπηρετούνται οι πολυποίκιλες δραστηριότητές της.

Εδώ, όλα τα προσφερόμενα ροφήματα και snaks προέρχονται από τοπικές και ελληνικές επιχειρήσεις.

Με τη φροντίδα της εταιρείας, στα γραφεία της λειτουργούν σημεία συγκέντρωσης υλικών προς ανακύκλωση (μπαταρίες, λαμπτήρες, μικρές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευασίες κτλ.).

 

#enatraining internal

Φωτογραφία από το ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο: με τους Έλενα Χαριζάνη, Μπέτυ Μπαρδάκη και Θεράποντα Φάκα. 

Προσθέστε μια απάντηση