@ Dorodouli Distillery
Προσκεκλημένοι της οικογένειας Δωροδούλη, μια μικρή ομάδα διοικητικών στελεχών των εταιρειών Helexpo και Chef Stories, ξεναγούμαστε στο σύγχρονο αποστακτήριο, μαθαίνουμε τα μυστικά
της παραγωγής του τσίπουρου και των αποσταγμάτων και με μια απολαυστική “πτήση” στους συνδυασμούς φαγητού και ποτού, ζούμε την γιορταστική, προ-χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των καζανιών.
Η οικογένεια Δωροδούλη, έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο της κατασκευής και των δομικών υλικών, εδώ και μερικά χρόνια ξεκίνησε το επιχειρηματικό ταξίδι της στον κόσμο του τσίπουρου και των αποσταγμάτων.
Σήμερα η εταιρεία Dorodouli Distillery παράγει 15 ετικέτες premium προϊόντων, σε δύο σειρές: Classico και Alchemestes, όλα από επιλεγμένες φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς ζάχαρη και άλλα πρόσθετα.
Το αποστακτήριο βρίσκεται κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του αεροδρομίου, είναι επισκέψιμο και προσφέρει μια σειρά από πρωτότυπα πακέτα ξεναγήσεων και γευστικών δοκιμών, κατόπιν κράτησης.
Όραμα και μεράκι της οικογένειας είναι να μετατρέψει τις παραδοσιακές συνταγές απόσταξης της Βόρειας Ελλάδας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, άξιους πρεσβευτές της ελληνικής παράδοσης και γαστρονομίας.
Μαρία, Λύδια, Αλέξανδρε & Γιάννη, σας ευχαριστούμε πολύ!
Ευχαριστώ τη Λύδια Δωροδούλη για τις φωτογραφίες.