Blog

Masterclass TCB @ The Wine Hub

Masterclass TCB @ The Wine Hub

Inspirational masterclass: μια βιωματική, εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, σχεδιάσαμε ως ομάδα Chef Stories αποκλειστικά για τα μέλη του Thessaloniki Convention Bureau | TCB.

Ένα γευστικό ταξίδι στην Βόρεια Ελλάδα, από την Ήπειρο μέχρι την Θράκη.

Μπουκιές από επιλεγμένα προϊόντα που παράγονται στις 15 Περιφερειακές Ενότητες στις οποίες έχουν έδρα οι 35 εταιρείες-μέλη της Ένωσης Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος, συνοδευμένες με τσίπουρο και κρασιά από τις λιγότερο διαδεδομένες ποικιλίες που αναδεικνύουν με την δουλειά τους οι οινοπαραγωγοί την Ένωσης και ένα story telling που σύνδεσε δημιουργικά όλα τα εδέσματα μεταξύ τους.

Ευχαριστούμε τα μέλη του TCB που συμμετείχαν, τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος για την επιμέλεια των κρασιών και την φιλοξενία στον νέο χώρο εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης The Wine Hub και τους παραγωγούς των προϊόντων για την συνεργασία και την ευγενική προσφορά τους.

Στα επόμενα!

Στην γευσιγνωσία συμμετείχαν προϊόντα των εταιριών:

  • Αφοί Αθανασάκη ΑΕ, Μελίκη Ημαθίας
  • Zeus Kiwi SA, Καρίτσα Πιερίας
  • Ble Taste Gallery, Θεσσαλονίκη
  • Παύλος Τρυφωνίδης, Καβάλα
  • Περίαπτον, Ν. Όλυνθος Χαλκιδικής
  • Marianna’s Vineleaves, Νέα Γωνιά Χαλκιδικής
  • BOSKOS, Συνεταιρισμός βοσκών Λιβαδίου Ολύμου, Λάρισα
  • Ναουμίδης All pepers, Άγιος Παντελεήμονας Αμυντάιου
  • Evora, Παναγίτσα Πέλλας
  • Αγροτική Συνεταιριστική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης ΑΕ, Χαλάστρα
  • Forkys Foods, Σίνδος Θεσσαλονίκης
  • Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης
  • Christakis ΑΒΕΕ, Έδεσσα
  • Βόρειος Ελλάς, Δράμα
  • Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, Ξάνθη
  • Τυροκομείο Ιδρύματος Μιχαήλ Τοσίτσα, Μέτσοβο Ιωαννίνων
  • Kastor Farm, Καστοριά
  • Αφοι Παπαδόπουλοι, Κύργια Δράμας
  • Βασάκης, Σέρρες
  • Laurence Galerie De Chocolat, Θεσσαλονίκη

Τις μαγειρικές παρασκευές επιμελήθηκαν οι εταιρείες-μέλη του Thessaloniki Convention Bureau:

  • Miami Sea Food Restaurant, Θεσσαλονίκη
  • Samiotakis Catering, Θεσσαλονίκη

Δοκιμάστηκαν κρασιά & αποστάγματα των εταιρειών-μελών της Ένωσης Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος:

  • Κτήμα Τ’ Αποστόλη, Άμπελοι Σερρών
  • Κεχρής, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
  • Zoinos Winery, Ζίτσα Ιωαννίνων
  • 3 Genies Thomaidi’s Family Winery, Πιπεριά Αριδαίας Πέλλας
  • Οινοποιείο Πάντου, Υδρούσα Φλώρινας
  • Μικρό Κτήμα Τίτου, Δύο Ποτάμια Γουμένισσας Κιλκίς
  • Domaine Porto Carras new era, Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής
  • Αμπελώνας Καμκούτη, Κουρίτες Βελβεντό Κοζάνης
  • Kitrvs Winery, Πύδνα Πιερίας
  • Κτήμα Βίβλια Χώρα, Κοκκινοχώρι Καβάλας

Περισσότερες πληροφορίες για το Thessaloniki Convention Bureau, εδώ και για την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, εδώ.

Προσθέστε μια απάντηση